Industrienyheter

Arbeidsprinsippet for håndvinsj

2021-08-09
A håndvinsjer en vinsj med en vertikalt installert kabeltrommel. Den kan drives av kraft, men lagrer ikke tau. Det refererer også til en vinsj med en rotasjonsakse vinkelrett på dekket. Det er en selvbeskyttelses- og trekkanordning for kjøretøyer og skip. Den kan brukes i snø. Utfør selvredning og redning i tøffe miljøer som sump, ørkener, strender, gjørmete fjellveier, etc., og kan utføre operasjoner som å rydde hindringer, dra objekter og installere fasiliteter under andre forhold.
Enkelt sagt, vinsjens interne arbeidsmekanisme er: elektrisk kraft fra bilen driver først motoren, og deretter driver motoren trommelen for å rotere, trommelen driver drivakselen, og drivakselen driver planetgirene for å generere kraftig dreiemoment. Deretter overføres dreiemomentet tilbake til trommelen, og trommelen driver vinsjen. Det er en clutch mellom motoren og reduksjonsenheten, som kan åpnes og lukkes med et håndtak. Bremseenheten er inne i trommelen. Når låsen strammes, låses trommelen automatisk.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept